X

Contact/Flirt affiliate programma

Ben je op zoek naar een betrouwbaar programma voor online contact/flirt diensten dan zit je bij Cashpartners goed, onze websites zijn volledig SEO geoptimaliseerd en bieden vele nieuwe mogelijkheden. Iedereen kan gemakkelijk een whitelabel aanvragen en deze uitbreiden met custom landers via zijn admin panel. Om je toch een beter idee te geven wat je kan verwachten hebben we een aantal pluspunten op een rijtje gezet.

 • 75% van onze profielen zijn google proof!
  Al onze profielen worden eerst gecontroleerd voordat ze online worden gezet. De resultaten die terug komen via image search zal gelimiteerd zijn tot de websites van andere promoters.
 • Shemale content
  Onze whitelabels zijn onder andere voorzien van shemale profielen, deze zijn altijd erg populair onder onze bezoekers en ook ideaal inzetbaar voor jouw niche verkeer.
 • Gay content
  Tevens kun je jouw gay traffic laten converteren door gebruik te maken van één van onze platformen, deze platformen bevatten meerdere homoseksueel geïnteresseerden.
 • Stellen content
  Partner ruil, swingen het blijft populair en ook daarom geeft cashpartners de mogelijkheid om jouw stellen niche verkeer te laten converteren.
 • Live Chat via credits of inbelverbinding
  Als één van de weinige bieden wij een live chat aan op onze platformen, hiermee word de interactie vergroot met de klant en groeit jouw omzet naar een nieuw niveau. Live chatten kan via een inbel verbinding of door gekochte credits om te wisselen naar minuten.
 • SEO geoptimaliseerd
  Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe whitelabel gaat scoren in de zoekmachines dit kan je doen door jouw whitelabel uniek te maken. Maak zelf een sub pagina aan en plaats je meta tags voor deze pagina, voeg ook zelf unieke teksten toe aan je pagina en laat je pagina ranken!
 • Unieke promo tools
  Buiten de standaard promotie tools; Banners, thumbs, RSS feeds etc.. Bieden wij nog een aantal andere leuke promotie middelen waaronder een url verkleiner en closing tool. Beide tools hebben een hoge conversie waarde, dit zijn daarom ook zeker tools die je moet proberen.
 • Duidelijke statistieken
  Zodra je ingelogd bent op Cashpartners.eu zie je direct een aantal grafieken hierin tonen wij de omzet van de afgelopen 30 dagen, het aantal unieke inlog sessies per dag en het aantal aanmeldingen per dag. Onder de tab Statistieken kan je overzichtelijk terug kijken met welke promoter info een lid is aangebracht of een transactie is gemaakt. Onze stats zijn real time waardoor u altijd op de hoogte bent van uw actuele saldo.
 • Zeer veel betaalopties
  Aangezien wij het belangrijk vinden dat klanten altijd de mogelijkheid moeten hebben om een betaling te doen bieden wij ongekend veel mogelijkheden aan voor een betaling. Het is zelfs mogelijk voor klanten om met bitcoins te betalen indien de klant dit wenst.
 • Zeer hoge uitbetalingen tot 40% op PPT betalingen (bekijk uitbetalingstabel)
  Als promoter begin je bij Cashpartners.eu op 37.5% indien je in 1 maand tijd boven meer dan 1500 euro omzet behaald zal de PPT betaling verhoogt worden naar de volgende staffel groep. Je stijgt dan 2.5% waardoor je op 40% komt. Natuurlijk kan je nog meer verdienen en een stuk hoger uitkomen, dit ligt volledig aan de omzet die jij kan genereren binnen ons netwerk. Verwacht jij makkelijk 10.000 euro of meer omzet te behalen neem dan contact met ons op voor een afspraak op maat.

Mocht je zelf andere wensen hebben en of ideeën dan kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden, indien mogelijk kunnen we deze dan uitvoeren of voor je realiseren.