X

Video affiliate programma

Sexkanaal lijkt op het eerste gezicht op een ‘tube’ alhoewel het zeker net wat anders is. Er staan veel films online en deze kunnen real time gestreamed worden wanneer een gebruiker zich registreert. Registratie is verplicht om meerdere redenen maar 1 van de redenen is de content welke buiten al het normale ook extreem is.

Sexkanaal is een video platform wat wij in een tube jasje hebben gegoten. De gebruikers zullen het idee hebben dat ze zich op een tube bevinden, maar sexkanaal heeft alleen hele films staan of complete scénes.

Er zijn 4 fases die gebruikers en leden kunnen ervaren, deze willen we graag toelichten om het voor jullie duidelijker te maken wat de gebruiker ervaart.

Fase 1
Bezoeker komt op sexkanaal en kan wel op een video klikken maar niet afspelen, het lijkt of de film laad maar na het laden krijg je meteen het registratie formulier te zien.

Fase 2
Gebruiker is lid en heeft 25 minuten gratis speeltijd, in deze 25 minuten krijgt het lid een beperkt premium account. Met een beperkt premium account kan je geen favorieten beheren en ook geen reacties plaatsen onder video’s.

Fase 3
De 25 minuten gratis periode is afgelopen en de gebruiker kan alleen nog trailers kijken welke gelimiteerd zijn tot 1 minuut per trailer. Daarnaast word er op dit moment wel beperkte reclame getoond en dat is ook alleen in deze fase. De reclame die getoond word zal bestaan uit banners welke allemaal jou PID mee zullen krijgen (indien jij dit lid hebt aangebracht).

Fase 4.0
Lid koopt premium toegang voor 1 dag, via Pay per call. Hierdoor heeft hij 24 uur toegang tot alle films, en is het beheren van favorieten nog steeds niet mogelijk daarnaast is het ook niet mogelijk om reacties te plaatsen.

Fase 4.1
Lid koopt een pakket van 30, 90, 360 of 720 dagen en heeft alle functies. Favorieten beheren, reageren op videos en geen reclame. De tarieven variëren van €1,40 tot €180 voor 720 dagen.

Sexkanaal is geen abonnementsdienst!

Verdiensten:
De uitbetaling zal het zelfde zijn als de betalingen die bij ons op de website worden vermeld.